Sedmi odjel

O nama

Tvrtka Sedmi odjel d.o.o. osnovana je 2010. godine. Naša primarna djelatnost je pružanje usluga najma i upravljanja IT infrastrukturom. Cilj nam je postati vodeći “managed service” pružatelj usluga u regiji.

Kroz naše sedmogodišnje putovanje susreli smo se s velikim brojem izazova te smo stekli bogato iskustvo na području upravljanja IT infrastrukturom. Zadnjih godinu dana fokusirano djelujemo kako bi poslovanje proširili na područje zapadne Europe.

Oslanjajući se na znanja svojih zaposlenika i dostupnost modernih komunikacijskih usluga NGN telekoma, u mogućnosti smo ponuditi svu potrebnu IT infrastrukturu za poslovanje tvrtki u cloud modelu te preseliti poslužitelje tamo gdje im je mjesto – u moderni i pouzdani podatkovni centar.

Ključni djelatnici tvrtke Sedmi Odjel d.o.o. imaju višegodišnje iskustvo u projektiranju i upravljanju IT i komunikacijskom infrastrukturom u vodećim fiksnim i mobilnim telekom operaterima u Hrvatskoj.

Sigurnost, visoka razina povjerenja, kompetentnost, iskustvo i fleksibilnost naše su glavne prednosti nad konkurencijom.

O nama

Partneri

Microsoft

Microsoft

Od 2010-e godine smo dio Microsoft Partner zajednice putem Service Provider License Agreement (SPLA) i Cloud Solutions Provider (CSP) programa.
Svojim korisnicima smo u mogućnosti ponuditi cloud usluge bazirane na Microsoft servisima te najam licenci za sve vodeće Microsoft operativne sustave i aplikacije.

VMWare

VMWare

Sedmi odjel je prvi service VMWare partner u Hrvatskoj i jedan od prvih u regiji.
Kao Enterprise Cloud i Professional Solutions Provider svojim korisnicima možemo garantirati najvišu kvalitetu usluga i servisa baziranih na VMWare virtualizacijskoj tehnologiji.

Veeam

Veeam

Veeam je kompanija koja je pravovremeno prepoznala problem dostupnosti i gubitka podataka u organizacijama te nudi niz vlastitih rješenja za Always-On Enterprise™.
Kao Veeam Silver Reseller i Gold Service Provider specijalizirani smo za usluge replikacije, pohrane sigurnosnih kopija i oporavka od incidenta baziranih na Veeam softverskim rješenjima.

IBM

IBM

IBM partner postajemo 2014. godine. Godinu dana kasnije IBM nam dodjeljuje specijalnu nagradu za Managed Service Providera.
Kao IBM Business Partner u mogućnosti smo ponuditi specijalizirani IBM hardver te razna softverska rješenja.

Amazon

Amazon

2017. godine smo postali dio globalne AWS partner mreže (APN). Partnerstvo s Amazonom nam omogućuju da korisnicima ponudimo razne usluge bazirane na širokoj paleti AmazonAWS servisa.
Također, registrirani smo Consulting Partner te možemo ponuditi i savjetovanje u implementaciji AmazonAWS servisa.

ISO27001 CERTIFIKAT - Mi znamo vrijednost informacijske sigurnosti

ISO27001 CERTIFIKAT - Mi znamo vrijednost informacijske sigurnosti

Kao tvrtka čija je jedna od temeljnih djelatnosti pružanje usluga za sigurnost, pohranu sigurnosnih kopija i oporavak od incidenata znamo vrijednost informacijske sigurnosti. ISO27001 najpoznatiji je standard za informacijsku sigurnost (ISMS).

Neovisna certifikacijska kuća “Bureau Veritas” verificirala je naše usluge. Naši klijenti mogu biti sigurni da ćemo s osjetljviim podacima baratati u skladu s najvišim sigurnosnim standardima.

starstarstarstarstar

Nagrade

Dokaz naše izvrsnosti

24/7/365 Supervision

U podatkovnim centrima nalazi se posada koja 24 sata dnevno 365 dana u godini nadzire rad svih sustava. Fizička sigurnost podatkovnih centara kontrolira se video nadzorom.

Za udaljeni pristup management dijelu sustava, koristi se tzv. two-factor autentifikacija, odnosno da bi se pristupilo sustavu, nije dovoljno poznavanje lozinke, već je potrebno doći i do kripto-certifikata koji se distribuiraju na siguran način te se redovno mijenjaju.

24/7/365 Supervision
Podrška

Podrška

Postojeći korisnici naših usluga zahtijevaju od nas 24/7 podršku te dostupnost putem emaila, telefona ili po potrebi i on-site.

Radi konstantnog nadzora infrastrukture, te 24/7 podrške, svi mrežni i računalni sustavi te kritični servisi se nadziru putem softvera za nadzor dostupnosti.

Tijekom radnog vremena (08-18h), nadzor obavljaju djelatnici Sedmog Odjela, a u periodu 18-08 nadzor se preusmjerava putem alarma dežurnim djelatnicima.

Certificirani stručnjaci

Kao kompanija puno ulažemo u naše zaposlenike. Znamo da su ljudi naša najveća vrijednost. Certifikacija naših zaposlenika garanacija su da možemo pružiti uslugu najviše kvalitete.

Certifikati naših zaposlenika:

  • Veeam certificirani inženjer
  • Cisco CCNA - Routing and switching
  • Cisco CCNP - Routing and switching
  • VMWare certified professional 6 - virtualizacija data centra
  • Microsoft Certified Professional
  • Microsoft Certified Solutions Associate
  • Microsoft Certified IT Professional
  • Microsoft Certified Technology Specialist
Certificirani stručnjaciCertificirani stručnjaciCertificirani stručnjaciCertificirani stručnjaci