Sedmi odjel

Usluge


Managed services

Usluge upravljanja

Operacije

U mogućnosti smo ponuditi usluge IT operacija kao što su održavanje mrežne infrastrukture, upravljanje poslužiteljima i raznim drugim uređajima te podršku korisnicima.

Upravljanje

Upravljamo instalacijom, konfiguracijom, nadogradnjom, instalacijom zakrpa na Vašoj infrastrukturi ili infrastrukturi smještenoj u našem podatkovnom centru.

Konzultacije

Kao dugogodišnji pružatelj usluga za klijente iz različitih grana indutrije u mogućnostimo smo predvidjeti i preporučiti zahtjeve za IT infrastrukturu.

Saznajte više

IaaS

Usluge infrastrukture

Privatni oblak

Viša razina sigurnosti putem vatrozida tvrtke i internog hostinga kako osjetljivi podaci ne bi bili dostupni trećoj strani.

Hibridni oblak

Hibridni oblak nudi fleksibilnost omogućujući da se opterećenje prebacuje na resurse javnog oblaka kada se potreba za resursima poveća.

Usluga pohrane podataka (SaaS - Storage as a Service)

Dobra alternativa za SMB tvrtke kojima nedostaje kapitala ili kvalificirano tehničko osoblje za implementaciju vlastitke infrastrukture za pohranu.

Usluga pohrane sigurnosnih kopija (BaaS - Backup as a Service)

Angažiranjem pružatelja usluga za pohranu sigurnosnih kopija tvrtke mogu zadržati pristup podacima te su u mogućnosti izvršiti povratak podataka u slučaju iznenadnog incidenta.

Saznajte više